Yüzük Ölçüsü Nasıl Alınır?

Yüzük Ölçüsü Nasıl Alınır?

Yüzük Ölçüsü Nedir?

Güzel ve naif görünmeyi seven kadınların için önemli yeri takılarından biri olan yüzük, son yıllarda erkekler için de favori aksesuarları arasında yer almayı başarır. Siz de kendiniz için ya da sevdiklerinize özel yüzük almak istediğinizde genellikle her detayına dikkat ederek özenli hareket ediyoruzdur. Yüzüğün tasarımı ve kendine has olan tarzı kadar, doğru ölçüde olması satın almak isteyen birisi için önemli bir detaydır. Bu nedenle insanın aklına ister istemez yüzük ölçüsü nasıl alınır sorusu geliryor. Karmaşık gibi görünen ama aslında o kadar da karmaşık olmayan bu sorunun cevabı oldukça basittir. Doğru yöntemleri kullanarak sadece birkaç dakika içerisinde kendinize ait yüzük ölçüsü konusunda net bilgi elde edebilirsiniz. Peki, bunun için ne yapmanız gerekir? Herhangi bir kuyumcuya uğrayarak saniyeler içerisinde yüzük ölçüsü alma işlemini gerçekleştirebileceğiniz gibi evinizde kendi başınıza da bu sorunun cevabını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Yüzük Ölçüsünü Nasıl Alabilirsiniz?

Evinizde parmağınıza tam oturan bir yüzüğü kendinize örnek olarak gösterebilirsiniz. Veyahutda herhangi bir yakınınız ya da sevdiğiniz birisine yüzük almak istediğinizde de ona ait olan bir yüzük ile üzerinden yüzük ölçüsü alma işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Böylece zaman kaybetmeden beğendiğiniz yüzüğün siparişinizi gönül rahatlığıyla verebilir ve dilediğiniz gibi bir yüzüğe sahip olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Mevcut olaraka sahip olduğunuz yüzüğün çapını ölçmek için herhangi bir cetveli kullanabilirsiniz. Cetveli yüzüğünüzün tam ortasından iç kısmını ölçmeniz gerekir. Bulduğunuz rakama internet üzerinden karşılık gelen yüzük ölçüsünü bulabilir ve bu ölçüye göre satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

İp Yardımıyla Parmak Ölçüsü Alma Yöntemi

Günümüzde parmak ölçüsü alma konusunda en yaygın kullanılan yöntemlerin biri olan ip yardımıyla yüzük ölçüsü alma işlemi gelir. Bunun için öncelikle bir ip almalı ve bu ipi yüzüğü takmak istediğiniz parmağınızın etrafına döndürmelisiniz. Parmağınızı çevreleyen ipin birbirine kavuştuğu noktaların arasını ölçerek istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Ölçüm sırasında düzgün bir ölçü almak istiyorsanız bu işlemi titiz bir şekilde yapmanızı öneririz. Bu yöntem sayede parmak ölçüsü nasıl alınır gibi sorunlarla kafanızın karışmasına imkân vermeden istediğiniz yüzüğün siparişini anında verebilir ve hayalinizdeki gibi eşsiz bir yüzüğe kavuşabilirsiniz.

Etiketler: Blog yazısı
Ağustos 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR