Her Bütçeye Uygun Gümüş Hediye Seçenekleri

Her Bütçeye Uygun Gümüş Hediye Seçenekleri

Her Bütçeye Uygun Gümüş Hediye Seçenekleri

Doğum günü ve evlilik yıldönümü gibi özel günler yaklaştıkça çoğumuzu bir hediye telaşı almaya başlamaktadır. Bu nokta kurtarıcımız ise kesinlikle gümüş hediyeler olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kapsamda da gümüş hediye seçimi yapmak için aşağıda sıralanan farklı ürünler bizlere sunulmaktadır.
 
Gümüşten Yapılan Tektaş Yüzükler
 
Gümüş takılar, uzun yıllardır kadınlar tarafından sevilerek kullanılan parçalardır. Bunlar arasında en sevilen takılar ise yüzükler olarak kabul edilmektedir. Gümül yüzükler çok farklı modellerle satışa sunulmaktadır. Üstelik çevrim içi olarak yapılan alışverişlerde kişiye ücretsiz bakım ve onarım garantisi de sunulmaktadır. Bu sayede yüzüğün kararması ya da taşlarının düşmesi durumunda rahatlıkla tamir ettirilebilmektedir.
 
Gümüş yüzükler, altın ya da pırlanta yüzüklerde karşılaşılan modellerin neredeyse tümünü içermektedir. Bu sebeple isteğe bağlı olarak tektaş ya da diğer modelleri satın almak mümkündür. Son zamanlarda popüler olarak kullanılan gümüş yüzük modeli ise kare kesime sahip tektaşlardır. Bu yüzüklere İnternet üzerinden güvenli alışveriş yaparak ulaşılması mümkündür. 
 
 Kişiye Özel Gümüş Kolyeler
 
Kişiye özel gümüş kolyeler, özellikle hediye seçiminde zorlanan insanlar için iyi bir fırsattır. Bu kolyelere hediyenin sahibinin ismi yazılabilmektedir. Üstelik kolyeler ücretsiz şık hediye kutusu içerisinde gönderilmektedir. 14 gün içerisinde koşulsuz iade yapılabilecek kolyelerin ödemesi için de farklı seçenekler sunulmaktadır. Bu kapsamda gümüş kredi kartı ya da kapıda ödeme imkanlarına sahiptir.
 
Gümüş kolyeler; anneler günü, doğum günü ya da yıl dönümleri için rahatlıkla tercih edilebilecek takılardır. Bu kapsamda farklı tema içeriklerine ulaşarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Annenize alacağınız kolyenin “anne”, partnerinize alacağınız kolyeninse “aşk” temalı olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.
 
 Gümüş İmameli Tesbihler
 
Gümüş hediyeler yalnızca kadınlara değil, aynı zamanda erkeklere de hitap etmektedir. Bu kapsamda kadınlar için hediye olarak gümüş takılar önerilirken, erkekler için de tesbihler önerilmektedir. Bir tesbihin değeri ise taşı ve imamesi ile ölçülmektedir. Gümüş imameler genellikle 925 ayardan yapılsa da farklı ayarlarda imamelere ulaşmak da mümkündür. Gümüş imame, teşbihin kaliteli durmasını sağlayan bir detaydır. Tesbihten hoşlanan erkekler için de oldukça güzel bir hediye seçeneği olarak kabul edilmektedir.
 

Etiketler: Gümüş,takı
Kasım 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR