Gümüş Takıları Parlatma Yolları

Gümüş Takıları Parlatma Yolları

Gümüş Takıları Parlatma Yolları

Gümüş takılar, takı sektörü içerisinde her dönem ilgi gören ürünler arasında yer almaktadır. Bu ürünler hem ekonomik olması hem de kullanım rahatlığı sunduğu için oldukça sevilmektedir. Gümüş takılar oldukça uzun ömürlü bir yapıdadır ve her yönden avantajlı olarak kabul edilmektedir. Bu takılarla alakalı tek dezavantaj ise takıların zamanla kararması olarak ifade edilmektedir.
 
 Gümüş Takı Modelleri
 

Pırlanta ve altın gibi değerli metallerle yapılabilen tüm takılar gümül ile de yapılabilmektedir. Bu bağlamda hem erkek hem de kadınlar için gümüş takı kullanımı mümkün olmaktadır. Hediye verilmek üzere de alınabilecek gümüş takı modelleri aşağıdaki gibi listelenmektedir.
 - Gümüş Zincirler
 - Gümüş Kolyeler
 - Tektaş Yüzükler
 - Gümüş Bileklikler
 - Gümüş Taşlı Küpeler
 
 Gümüş Takıları Parlatma Yolları
 
Zamanla kararma eğilimi gösteren gümüş takıları evde parlatmanın farklı yolları bulunmaktadır. Bunlardan ilki takıyı parlatma bezi ile titizce silmektir. Diğer yöntemler ise kararan takıyı deterjanlı suda veya tuzlu suda bekletmektir. Bunlar dışında gümüş takıları evde parlatmak için değişik yöntemler de uygulanabilmektedir. Bu bağlamda diş macununun da parlatma yöntemi olarak kullanıldığı gözlenebilmektedir.
 
Diş macunu ile parlatılmak istenen takı, bir fırça ya da bez ile silinebilmektedir. Üzerine sürülen takının ise ılık su dolu bir kapta bekletilmesi tavsiye edilmektedir. Gümüşün tekrar parlaması için macunlu bir halde su içerisinde yarım saat kadar beklemesi yeterli sayılmaktadır. Buradan çıkan takı kuruduktan sonra ilk günkü kadar parlak bir görünüme kavuşmaktadır.
 
Gümüş takılardaki kararma problemi için evde yapılan yöntemler kalıcı bir çözüm olmamaktadır. Problemin çözülmediği durumda gümüş takılar bir uzmana götürülerek cilalatılabilmektedir. Uzun süreli parlaklık isteyenler içinse bu takıların kaplatılabilmesi de mümkündür. Bu uygulamada kaplama ürünü olarak genellikle altın ya da rose tercih edilmektedir.
 
 Gümüş Takı Fiyatları
 
Farklı modeller için değişik gümüş takı fiyatları belirlenmektedir. Bu fiyatlar için farklı ödeme seçenekleri de yer almaktadır. Bu bağlamda alınan takıların ücretsiz olarak kapıda ödenmesi ve kredi kartına taksit yaptırılması da mümkündür. Bu bağlamda yapılan güvenli alışveriş üzerinden vade farksız 8 taksit imkanı da bulunmaktadır.

Etiketler: Gümüş,takı
Kasım 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR