Gümüş Takı Modellerinde Avantajlı Seçenekler

Gümüş Takı Modellerinde Avantajlı Seçenekler

Gümüş Takı Modellerinde Avantajlı Seçenekler 

Başta kolye ve yüzük olmak üzere birçok seçeneğe ev sahipliği yapan gümüş takı modelleri 2020 yılının ilk çeyreğinde de sıklıkla tercih ediliyor. Küpe ve bileklikler tek tek ya da set halinde satın alınabilmektedir. Siparişlerini hem internet hem de telefon üzerinden yapabilen alıcılar aynı zamanda birçok farklı avantajdan da faydalanabiliyor. 
 
Hem spor hem de klasik giyinenlerin kombinlerinde sıklıkla yer verdiği gümüş takı çeşitleri desenli, isim yazılı ve minimal tasarımları bünyesinde barındırmaktadır. En az takıların kendisi kadar şık bir görünüme sahip olan kutusu da hediye olarak adreslere gönderiliyor. Türkiye'nin 81 iline aynı hafta içerisinde gönderilen takılar şık olmasının yanı sıra uygun fiyatlarıyla da tercih sebebidir. 
 
Sertifikalı Gümüş Takılar 
 
Siparişi tamamlanan gümüş takılar hediye kutusunun yanında sertifikası ile birlikte alıcılara teslim ediliyor. Takıların gerçek değerini gösteren bu sertifikalar aynı zamanda söz konusu ürünlerin orijinal olduğunu göstermektedir. Bu özelliği sayesinde takıların tamamı uzun yıllar boyunca ilk günkü kalitesiyle kullanılabilir. 
 
Gümüş Takılarda Ödeme Seçenekleri 
 
Alıcılar online mağazalarda yaptıkları alışverişlerde ödeme yöntemlerini seçebiliyor. Kredi kartı dışında havale / Eft yapmak da mümkün. Bununla birlikte herhangi bir ek ücrete tabi tutulmadan kapıda ödeme imkanı da müşteriler tarafından tercih edilebilir. 

Gümüş Takılarda Taksit Avantajları 
 
Yüzde yüz müşteri memnuniyetini baz alan takı mağazaları, çok daha hesaplı alışverişlerin önünü açıyor. Anlaşmalı bankaların kredi kartlarını kullanan müşteriler, 8 aya kadar varan taksit avantajlarından faydalanabilir. Taksitli ödeme seçeneklerinde vade farkı da talep edilmiyor. 
 
Gümüş Takı ve Kargo Seçenekleri 
 
Müşteriler tek bir ürün dahi satın alsa verdikleri adreslere kargo ücretsiz olarak gönderiliyor. Bununla birlikte taşıma sigortası bulunan kargo hizmetleri, müşterilerin bu yöndeki taleplerini de karşılıyor. Ek olarak internetten alışveriş yapmayı güvenli bulmayanlar için 3D Security gibi tamamıyla güvenli ödeme seçenekleri sunulmaktadır. 
 
Gümüş Takı Modellerinde Diğer Avantajlar 
 
Müşteriler teslim aldıkları gümüş takıları herhangi bir ücret ödemeden ve koşul belirtmeden iade etme haklarına sahipler. Aynı şekilde herhangi bir nedenden dolayı aldıkları takıyı değiştirmek isteyenler için de iki haftalık bir süre veriliyor. 

Etiketler: Gümüş,takı
Kasım 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR