En Sevilen Gümüş Takı Modelleri

En Sevilen Gümüş Takı Modelleri

En Sevilen Gümüş Takı Modelleri

Gümüş takılar, kaliteli duruşu ve kullanım ömrüne bakıldığında tıpkı altın kolyeler kadar kullanışlı sayılıyor. Her bütçeye hitap etmesi ve takılardaki farklı alternatifler de gümüş takıları çoğu insan için vazgeçilmez yapıyor. Takı modasının önde gelenleri arasında bulunan gümüş kolye, bileklik ve setler tüm gümüş severlerin bu yıl da gözdesi...

Gümüş Kolyeler
 
Gümüş kolyeler, model bakımından oldukça geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. Bu bağlamda; renkli taşlarla süslenen, harf içeren ve choker gümüş kolyeler en sevilen seçenekler arasında bulunmaktadır. Renkli taşlarla süslenen gümüş kolyeler, en az değerli taşlar kadar şık bir görüntü ortaya atmaktadır. Harf içeren kolyeler ise özel günlerde hediye arayanlar için en iyi alternatif olarak gösterilmektedir.
 
Son dönemlerin en dikkat çekici tasarımı choker kolyeler olarak gösterilmektedir. Bu tasarım kısa zamanda gümüş takı modelleri arasına da girmiştir. Buna göre, gümüş bir zincir üzerine bezenmiş kurdelelerden oluşan choker kolyeler de en sevilen gümüş takılardandır.
 
Gümüş Yüzükler
 
Yüzük, her sezonda en dikkat çeken takı modelleri arasında yer almaktadır. Etkileyici tasarımları ile gümüş takılar arasında da farklı yüzük modellerine ulaşmak mümkün olmaktadır. Bu bağlamda tektaş yüzükler ve eklem yüzük modelleri gümüş takılar arasında oldukça popülerdir.
 
Tektaş yüzükler, genellikle evlenme teklifi esnasında kullanılmaktadır. Günümüzde tektaş olarak genellikle pırlanta parçaların tercih edildiği düşünülüyor. Ancak başarılı bir işçilikle yapılmış gümüş bir tektaşı gerçeğinden ayırt etmek neredeyse imkansız olabiliyor. Eklem yüzükler de oldukça beğenilen gümüş takılar arasındadır. Bu yüzüklerin sade ve daha eğlenceli modellerine ulaşmak mümkündür. Güvenli alışveriş yoluyla alınan bu yüzükler için ücretsiz bakım ve onarım garantisi de verilmektedir.
 
 Gümüş Takı Setleri
 
Gümüş takı almak isteyenler tek parça ürün almanın yanı sıra gümüş takı seti alma alternatifine de sahiptir. Genelde 925 ayar gümüşten üretilen bu setleri 2 ya da 3 parça halinde bulmak mümkündür. Gümüş takılardan oluşan bu setlerin içeriği herkese hitap edecek şekilde oluşturulmaktadır. Bu bağlamda 3’lü setlerde genellikle; yüzük, kolye ve küpe bulunmaktadır. İsteyenler için farklı kombinasyonlarda set içeriği oluşturulması da mümkündür. Bileklik ve yüzük takımı en sık tercih edilen setler arasındadır.
 

Etiketler: Gümüş,takı
Kasım 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR