2020 Yılının En Çok Tercih Edilen Gümüş Takıları

2020 Yılının En Çok Tercih Edilen Gümüş Takıları

2020 Yılının En Çok Tercih Edilen Gümüş Takıları 

2020 yılının ilk çeyreğinde ucuzluk ve şıklık gibi talepleri yerine getirdiği için sıklıkla gümüş takı modelleri tercih edildi. Özellikle gümüş takı sertifikası bulunan tamamen orijinal ürünler sipariş edilmeye ve kullanılmaya devam ediyor. Kolye ve yüzükler dışında tamamen gümüşten imal edilmiş gerdanlık ve bileklikler de mevcut seçenekler arasında yer alıyor. 
 
Birden fazla gümüş takı modelini bir arada sunan setler de uygun fiyat garantisiyle birlikte satın alınabilir. Kadınların kıyafet konseptlerinde tamamlayıcı aksesuar olarak kullanılabilen bu ürünler parıltılı ve lüks görünümlere sahiptir. Uzun yıllar boyunca kararmadan, ilk günkü kalitesiyle takılabilir. Takılmadığı zamanlarda ise en az kendisi kadar lüks olan kutularında muhafaza edilebilir. 
 
 Gümüş Takılar ve Satın Alma Avantajları 
 
 1- Güvenli Alışveriş: 2020 yılı itibariyle müşterilerin alışveriş tercihleri online mağazalara yöneldi. 3D security gibi ödeme yöntemleri sayesinde alışverişler güvenli bir şekilde tamamlanabilir. 
 
 2- Taksitli Ödeme İmkanı: Anlaşmalı bankalardan birinin kartını kullanan alıcılar en pahalı takıları dahi taksitli ödeme imkanlarından faydalanarak satın alabilir. Vade farkı olmadan 8 aya kadar varan taksit avantajları müşterilerin tamamına sunuluyor. 
 
 3- Farklı Ödeme Yöntemleri: Alıcılar farklı seçeneklere ev sahipliği yapan gümüş takı modellerini tamamen kendi seçebilecekleri ödeme yöntemleriyle satın alabiliyorlar. Kredi kartı dışında havale / EFT yaparak gümüş takıları satın almak mümkün. Kart kullanmayan ama yine de alışverişlerini internetten yapmak isteyenler için kapıda ödeme avantajı da sunuluyor. Kapıda ödemeyi seçen alıcılardan ekstra bir ücret talep edilmemektedir. 
 
Gümüş Takılarda Değişim ve İade Seçenekleri 
 
Yüzde yüz müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu gümüş takı satışlarında değişim ve iade hakları da ücretsiz olarak sunuluyor. Ürünlerin siparişi tamamlandıktan sonra satın alınmış takılar 14 gün içerisinde koşulsuz olarak iade edilebilir. 
 
 Gümüş Takılarda Kargo Seçenekleri 
 
Beğenilip sepete eklenen gümüş takılar dakikalar içerisinde sipariş edilebilir. Aynı gün içerisinde kargoya verilen ürünler hızlı teslimat parolasıyla 2 -3 gün içerisinde verilen adreslere teslim ediliyor. Ücretsiz hediye kutusu ile birlikte gönderilen takılar, taşıma sigortası olan kargolar ile birlikte gönderilmektedir. 
 
Tercihlerini gümüş takılardan yanan müşterilere ücretsiz bakım ve onarım garantisi de sunuluyor. 
 

Etiketler: Gümüş,takı
Kasım 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR